O nas

Smo mizarstvo Šporar, vaš zanesljiv partner za vrhunske mizarske storitve in pohištvo po meri. Smo priznano mizarstvo s 30-letno tradicijo in neprecenljivimi izkušnjami, ki vam zagotavlja kakovostno in estetsko dovršeno izdelavo pohištva po meri.

Pri mizarstvu Šporar se posvečamo ustvarjanju edinstvenih in prilagojenih kosov pohištva, ki bodo vašemu domu dodali poseben čar in funkcionalnost. Ne glede na to, ali želite opremiti svojo kuhinjo, spalnico, dnevno sobo ali kateri koli drug prostor, vam nudimo širok nabor mizarskih storitev in izdelkov po meri.

Naša ekipa izkušenih mizarjev in oblikovalcev si prizadeva uresničiti vaše vizije in želje. Skrbno poslušamo vaše potrebe ter vam svetujemo pri izbiri materialov, dizajnu in funkcionalnosti, da bomo skupaj ustvarili pohištvo, ki bo popolnoma prilagojeno vašemu okusu in prostoru. Stavimo na vrhunsko kakovost in natančno izdelavo. Uporabljamo le najboljše materiale in sodobno opremo, ki nam omogoča doseči najvišje standarde.

Zaupajte svoje mizarske projekte mizarstvu Šporar in se prepričajte o naši zavezanosti kakovosti, strokovnosti in zadovoljstvu strank. Stopite v stik z nami danes in skupaj bomo ustvarili unikatno pohištvo po meri, ki bo preseglo vaša pričakovanja.

Vabimo vas, da se oglasite v našem razstavnem centru OPA v Novem mestu (poslovna stavba Hedera, 1. nadstropje), kjer lahko skupaj uresničimo vaše želje.

Naše storitve obsegajo:

  • Pohištvo po meri (oprema celotnega stanovanja ali posameznih elementov)
  • Okna, vrata in stopnice
  • Razrez s CNC stroji
  • Vrtno pohištvo in rešitve v zunanjem prostoru
  • Prodaja in izdelava pohištva na spletni trgovini trgovina-sporar.si
  • Opremljanje poslovnih prostorov in razstavnih prostorov v podjetjih
  • Leseni izdelki za poslovna darila
Slika delavnice 1
Slika delavnice 2
Slika delavnice 3