Kako izbrati popolno garderobno omaro? 4 nasveti

Ali ste v procesu izrisovanja pohištva po meri? Vas zanima, kako izgleda popolna in funkcionalna garderobna omara? Na podlagi naših dolgoletnih izkušenj proizvajanja garderobnih omar po meri smo vam pripravili blog zapis. Poglejte si pet ključnih nasvetov, s katerimi boste optimizirali karseda veliko prostora in dobili vgradno garderobno omaro po meri, ki vam bo služila dolgo časa!

Mizarstvo Šporar je mizarstvo z 28-letno tradicijo. S pomočjo sodobne tehnologije in izkušenih sodelavcev vam izdelamo pohištvo po meri po vaših željah. Pišite nam in naročite svojo garderobno omaro po meri še danes.

1. Izkoristite prostor v garderobni omari

Garderobna omara lahko sestoji iz prostorov, ki so vsakodnevno v uporabi in prostorov, ki so namenjeni sezonskemu shranjevanju. Predlagamo, da garderobno omaro karseda izkoristite v višino, zgornji deli pa so lahko namenjeni prav tistim, sezonskim delom garderobe, ki ga ne potrebujete vsak dan. S tem pridobite kar nekaj dodatnega prostora v garderobi, prav tako pa se izognete brisanja prahu na zgornjem delu garderobne omare.

Za ta maksimalni izkoristek prostora v garderobni omari si boste zelo hvaležni!

Garderobna omara po meri

Izbira garderobne omare ni kar tako.

izberite garderobno omaro po meri po lastnih željah. Premislite o ročajih, načinih zapiranja, dodatnih modulih in celo ključavnici! Na kaj ste pozabili?

2. Kombinirajte različne elemente

Premislite, katere elemente bi kombinirali v garderobni omari. Na voljo je veliko različnih kljuk, predalnikov, poličnikov, vgrajenih notranjih omar, sefov, držal in obešalnikov. Zakaj ne bi preizkusili več elementov in naredili garderobno omaro karseda uporabno? O smiselnosti različnih elementov se pozanimajte z izkušenim svetovalcem, svojo izbiro pa lahko dodatno potrdite s tem, da premislite, kaj bi vam zares prišlo prav.

3. Kombinirajte estetsko z uporabnim

Včasih je estetika glavni element pri izdelavi pohištva primeri, a svetujemo previdnost – dobre in ustaljene prakse so tu z razlogom. Premislite, kako bi estetskost in edinstvenost kombinirali z uporabnim. Če združite oboje v eni garderobni omari, vam zagotavljamo visoko stopnjo zadovoljstva!

Garderobna omara je investicija, ki vam bo služila dolga leta. Če se je lotite premišljeno in funkcionalno, bo uporabna za vedno!

4. Način zapiranja in ročaji – da ali ne?

Ko že mislite, da je ideja o garderobni omari končana, vas čaka še nekaj odločitev – krilna ali drsna vrata … Ročaji ali brez njih? Namig: drsna vrata so bistveno bolj funckionalna, prostorsko učinkovita in predvsem estetska, sodobna vodila pa omogočajo zelo tiho odpiranje. 90% naših strank se odloči za drsna vrata napram krilnim vratom.

Kaj pa ročaji? Ročaji so smiselni zaradi svoje uporabnosti, vendar pa je trenutno v trendu veliko brezročajnih garderobnih omar. Tukaj je odločitev preprosta – odločite se za tisto, kar vam je najbolj všeč!

Objavljeno